Super Tengku




ulang bulan (:
Monday, August 9 | 12:10 AM | 2 Words






Sayang , malam annyversary kita gaduh kan , salu jarang kiter gaduh , sbb tahu dah nak dekat hari bahagia :) Today , kita tak dekat kan , tak text-ing kan ? You ada dekat Seremban , while me kat Sarawak . Sayang , i hope you ingat anny kite amost one year dah . Macam macam kita tempuh . Macam macam kita hadapi , tapi kita tetap bersama . Yelah , betul cakap awak , bile kite gaduh , bile kite jauh , macam ada orang gelak kat kite cakap padan muke kat kita . Hm , but its sokay , selagi salah sorang daripada kita mengalah kan ? Dahlah , tanak sedey sedey , malam ni malam kita , n spatutnya i'll be there beside you , but again & again , i tade :') bu , imissyou . I realy do . Tapi ape boleh buatkan ? I ingat today was our annyversary . So , here im wishing US to get what we dream , sayang . Hoping that we still together although we're far away , kan sayang . Bits sayang bu :') Sedeh je rasa sambut anny sorangsorang :(

Sincerely ,
Your Bit.

-Next Page- | -New-