Super Tengku




Faizal Tahir, SuperFaith.
Sunday, July 10 | 2:16 AM | 1 Words

Oh abang dagu belah, ilopyuuuuuuuuuuulah ;)
Dulu rase cam harapan je FT nak reply wallpost, sb jarang update kan. skali td dye ckp tulis pape naty dye reply. den saje torai. byk jugak dah dipost. hampa tp takde lah smpai perli dia tak reply ape, yelah fan die bejutaaa kot bukan melesia je, brunei pon ado aku tgok. Yang tak kena reply tu, sbar okay. tangan die due je, jari pun soploh je, lenguh okay jari nak reply satusatu. haihh melayu. haha. okay cukup ceramah. 

Mule tekejut je FT reply, hee sb ajak detim kat superDC kat pavillion, at last dye balas smiley je. ehh okayy pe. haha siap kap MARIIII =) die nak detim leteww :p haha pastu merewangrewang tgok wallpost dye then muncul lg notifiction reply lg wallpost aku? Hahaha. padahal die dah update ckp dah lebih stgh jam dah dye rply sume wallpost. okay dah ckup , tp dye reply jugak padahal wallpost tu dah an hour ago okay. haaa FT ni mesra peminat jugekk. so pada korang yg perli-perli dye sb tak kena reply, jgn uh cmtuh, kita sokong lagu dia, bakat dia, bukan sokong wallpost dia. Bawah ni print screen. ade yg siap dia bgurauuu lg dgn fans dye. haha klaka FT nih. Tgok lahh Tekann n zoom okay ;) Dua gmbar petama ni dye reply wallpost aku. 










Apeape pun maju FT. Waiting for your album anddd you consert! Grrrrrrrr Lopyu ft. Muwamuwa. Iloikkke yu punye rambut pnjang. nanty ikat rambut ceni kita dating kat DCSuperhero Pavillion okay! ilopyunite selamat hanyut malam <3 :)



-Next Page- | -New-