Super Tengku




Meh saya tolong awak buat duit !
Sunday, March 13 | 2:26 AM | 0 Words
JOM CARI DUIT !
Jom ! Tak tipu ni. Ini barang bagus punya :) Mari teruskan membaca ! Benda ni ala-ala Nuffnang tu . Tau tak ? Tak ? Ok takpe . Click link ni dulu ; http://heartbeat.my
Then, let's we go through dan ikut langkah-langkah kiri dan kananku :



click banner di atas/tepi blog aku


click dekat icon yang ada anak panah tu


click create account


click lagi macam kotak merah dekat atas


Click online application .
Fill the form provided !
If done, click Agree & Continue !


Click 'get a code'
Pilih saiz - horizontal/square/vertical
Copy & Paste kat Gadget Blog korang !


So, if korang rajen maka lajulah Cash Out yang korang terima ;)


p/s : So, jom try ! Benda ni aku Copy & Paste dari SitiFatimah :) Thank you for the info ;) Ade jugak tutorial kat blog kawan die ; cik faa , cik sherah & cik epal :)

Just Click & Get Cash !
Click lagi ;)

AMACEH :p

-Next Page- | -New-