Super Tengku




Hai awak, NHM :)
Tuesday, March 29 | 9:02 PM | 5 Words
Hai baby, post ni khas untuk awak :) Sian baby penat buat assignment eh? Meh picit bahu tu, urut mata meh :) Dah berapa hari buat assignment tak siap-siap. Same macam ab dah, report tergendala, besok nak present baru tergopoh nak buat. Awak present Khamis kan? Besok exam pulak? Good Luck sayang. Tak dapat jawab, sebut nama Ab 41x! Hehe.


Actually, Ab nak wish Good Luck kat awak sebab besok awak ambil license exam kan? Dah penat baca buku and soalan banyak kali kan? Hehe. Awak memang, berjuta kali dah membaca. Bluwerk! Good Luck sayang. Kalau markah Bu tinggi dari Ab, Ab belanja Kenny Roger's okay? Keep my promise :) Btw, Sayang, I Miss You. Can't wait to see you, hug you :) See you soon baby ! Muahsssss!

Love, Tengku (:

-Next Page- | -New-